top of page

Et Lysere Sted

Kommende album

Det siste året har jeg skrevet masse ny musikk. Jeg gleder meg som en unge til å dele den med dere! Fantastiske produsenter i Norsk Lydstudio bidrar til å løfte musikken til nye høyder. Jeg er stolt, glad og takknemlig, og blir kjempeglad hvis du vil følge meg på veien mot utgivelsen av albumet Et Lysere Sted!

Spleisekampanje

Har du lyst å bidra til å gjøre Et Lysere Sted til en realitet?

Da er du hjertelig velkommen til å bidra i denne spleisekampanjen!

Jeg blir kjempeglad hvis du vil skrive hvem du er, slik at jeg kan få takke deg. I tillegg lager jeg små takkegaver som jeg tilbyr alle som støtter albumet. Gavene er beskrevet litt lenger nede på siden, og du kan selv velge hvilken eller hvilke av gavene du ønsker å motta. 

281093287_5031650620249986_2681087843787321631_n.jpg

Hvordan gjør jeg det hvis jeg vil bidra?

Enten: Vipps valgfritt beløp til nummer: 414 23 092 (Heidi Lambach)

Eller: Overfør til min bankkonto: 1202 46 57548

MERK GJERNE BETALINGEN MED HVILKE GAVER DU ØNSKER!

DET ER VIKTIG AT JEG FÅR E-MAIL ADRESSEN DIN, HVIS DU VELGER EN GAVE SOM BLIR TILSENDT VIA MAIL :)

(Mailadressen blir kun brukt i anledning kampanjen)

Alle bidrag blir registrert, og jeg holder deg løpende orientert om prosessen, og hvor mye som kommer inn på spleisekampanjen! Les mer om albumet nederst på siden.

Gaver til deg som bidrar

Velg en eller flere takkegaver etter eget ønske. Alle gaver sendes på e-post som pdf-filer. Husk å oppgi hvilke(n) av gavene du ønsker å få tilsendt!

For Dikt-Elskeren

Fem utvalgte dikt skrevet av meg, illustrert med vakre foto.

Litt humor, litt alvor, mye rim og masse kjærlighet!

For Selv-Utvikleren

For deg som elsker personlig utvikling! Kanskje kjenner du også på overveldelse og stress til tider? Disse fem "mentale verktøyene" har jeg utviklet de senere årene. De er ment å gi ro og glede ved hjelp av forskjellige teknikker for å samle og strukturere tankene. 

For Artisten

Tyve tips som er basert på erfaringer jeg har gjort meg ved utgivelsen og innspillingsprosessen av forrige album. Kan være nyttig og inspirerende for deg som drømmer om å gi ut egen musikk!

Om albumet

Et Lysere Sted er et album om å aldri gi opp. Jeg håper å kunne formidle håp og inspirasjon gjennom de åtte låtene, som alle synges på bergensk. Sjangeren kan beskrives som viser med innslag av pop, folkemusikk og musikal - med andre ord, en god blanding! To av låtene er allerede ferdig innspilt, og jeg kan nesten ikke vente med å dele resultatet! Jeg vil gi ut flere singler i 2023, før hele albumet slippes i 2024.

Produsenter på albumet er David Michelsen og Christoffer Smith i Norsk Lydstudio i Drammen. Jeg besøkte studioet deres for første gang våren 2022 da jeg koret på en låt av Roger Stangervåg. Besøket gav mersmak, dette er et sted jeg trives og kan senke skuldrene og være meg selv! Veggene dirrer av musikk, det er studio på studio bortover gangen, og et koselig fellesrom der man kan spise sammen, for ikke å glemme den skjønne Berner Senner hunden Max, som ligger i gangen og passer på!

I Norsk Lydstudio er det mange produsenter og musikere som jobber vegg i vegg, og samarbeider og hjelper hverandre med det som trengs. Miljøet er, slik jeg ser det, helt unikt. Hjemmekoselig, rent, ryddig og profesjonelt. I andre etasje finnes en studioleilighet man kan benytte seg av dersom man kommer langveisfra - og det gjør jo jeg! Jeg gleder meg allerede til neste besøk - og å virkelig sette i gang med resten av innspillingene! 

Alle gode tanker og takk for at du vil følge meg på veien

Fra Heidi

bottom of page