top of page

Nytt album på gang!

Kommende album: September 2024

De siste årene har jeg skrevet masse ny musikk. Jeg gleder meg til å dele den med dere! Fantastiske produsenter i Norsk Lydstudio bidrar til å løfte musikken til nye høyder. Jeg er stolt, glad og takknemlig, og blir kjempeglad hvis du vil følge meg på veien mot utgivelsen av albumet!

Om albumet

 Jeg håper å kunne formidle håp og inspirasjon gjennom de åtte låtene, som alle synges på bergensk. Sjangeren kan beskrives som viser med innslag av pop, folkemusikk og musikal. Noen av låtene er allerede ferdig innspilt, og noen av dem allerede gitt ut: Vi Vil Leve (apr -23) og God Nok (juni-23) og duetten Dag for Dag med artisten Roger Stangervåg. Hele albumet slippes i 2024 med en påfølgende lanseringsturné.

Produsenter på albumet er David Michelsen og Christoffer Smith i Norsk Lydstudio i Drammen. Jeg besøkte studioet deres for første gang våren 2022 da jeg koret på en låt av Roger Stangervåg. Besøket gav mersmak, dette er et sted jeg trives og kan senke skuldrene og være meg selv! 

I Norsk Lydstudio er det mange produsenter og musikere som jobber vegg i vegg, og samarbeider og hjelper hverandre med det som trengs. Miljøet er, slik jeg ser det, helt unikt. Hjemmekoselig, varm atmosfære og profesjonalitet i alle ledd. I andre etasje finnes en studioleilighet man kan benytte seg av dersom man kommer langveisfra - og det gjør jo jeg! Jeg gleder meg allerede til neste besøk - og å virkelig sette i gang med resten av innspillingene! 

Alle gode tanker og takk for at du vil følge meg på veien

Fra Heidi

bottom of page