Hjerter Som Vil

Albumet Hjerter som vil er en reise i følelser. Det er en historie om to hjerter som finner hverandre og som elsker, men som strever med å forstå hverandre, strever på hver sine måter, med hver sine historier i bagasjen. En reise med høye topper og dype daler, frembragt av følelser vi ikke visste vi hadde i oss. Forvirring, angst, forundring, livsglede, en enorm frykt for å miste....både den andre og seg selv.

Det er et album om å ha mot.

Mot til å bli kjent med seg selv på nytt.

Mot til å åpne opp.

Mot til å se en gang til.

Mot til å elske.

Og et inderlig ønske om å transformere smerten og frykten til noe godt, noe som kan hjelpe og løfte andre, driver følelsesreisen fremover. Hva skjuler seg under overflaten når vi tør å se en gang til?

Sjangermessig befinner albumet seg i det pop-akustiske landskapet med innflytelse fra jazz, folkemusikk, musikaler og blues. Sangene er i stor grad tekstdrevne, og formidling og historiefortelling står i fokus. Albumprodusent er Steinar Krokstad.

Lanseringskonserten vil finne sted på Cornerteateret i Bergen og etterfølges av en lanseringsturné til Bømlo, Hardanger, Voss og Øystese. Turnéen er støttet av Kulturrådet, FFUK og Bergen Kommune.

Disse bidrar på albumet:

Heidi Lambach (vokal, piano, fløyte), Thomas Dahl (gitarer), Ole Marius Sandberg (kontrabass) og Steinar Krokstad (slagverk, perkusjon, vokal). 

"Hjerter Som Vil" gis ut i september 2021.